Om kgl

Vad vill jag med kgl,,,, vad betyder kgl,,,,, varför gå in på denna sida, när du är på nätet.

kgl var väl tänkt som litet tidsfördriv när jag på ett tidspunkt var arbetsfri och någon form för identifikation,,, med det jag håller på med utan att lämna ut mig,,,, precis som Facebook har blivit populärt de senare år.

Det var efter en skilsmässa,,, med dålig samvete,,, så jag tänkte jag kan se om detta media kan hjälpa mitt ex med att profilerar sig, så det var värd ett försök.

men jag kan väl idag tycke att sidorna kunne vara gjort mera profsiga,,, men fine forsäljprogram var förr en enorm kostnader, men vad när tom Kristibrud kontakter exet ang linnetkläder är det litet kul.

Annars har siden fungerat som ett eget "skrivbord" med "kvalitativa" länkar,, och begränsat sökningar,,,, man må väl säga som en icke kommersiell sida, med en massa onödig reklam

Det som en webbsida vill ge intryck av är att de har en massa besökare,,,, det mesta är svindel 10-40 online det er i regel bluff oc bara litet programering, det är stora försäljningsajter o nyheter som verkligen har besökare eller ett företage som reklamerar,, en skola,,, och liknade.

En normal privat hemsida har 1-5 besökare/dag!!! Ofta är det de själva som går in, hehe,,, men det är sanningen tyvärr. Webben är i sig själv en "död sill"

Vad betyder kgl,,,,, tja,,,, ett kort namn vinner över ett långt,,, så länge länge det är lätt att komma ihåg det.

Eftersom min verksamhet har spridit sig över en del ämnen och i gränslandet, till de närmaste man kan komma det tre Nordiska länder blir det n&amligen den västliga del av Värmland.

Jag har alltid varit rojalist,,, eftersom vi behöver säkerhet för att politiken är seriös, men klart det krävs naturligtvis ett seriöst kungahus for detta.

kgl på dansk betyder kunglig sen ofta fullt av hovlerandör,, på de produkter som har den status.

Kvarnen fjäll het min gamla bostad och Kronan i Vålberg blir fd folkets hus i vålberg kallat.

Så Kvarnens gemensamma länkar /Kronans etc,,,,,,

Sverige Norge och Danmark har kungahus så Norden passar mig fint.

kgl.se är kgl,,,, tänkt som en massa länkar,,, med vad, det är där så många som har,,,, så Upplägget med en sida som liknar ett Monopol,,,, så man inte mister överblicken,,litet skoj men inte vulgär,,, det är vad jag vill med Kgl,,En sida för att du kan spara en massa tid,,,, så man kan säga så är denna sida är helt min egen ide` o jag har inte sett något som liknar ännu,,,,

kgl har ingen idenfikations problem. Iföljer statistiken , tror jag snart vi hamnar på omkring 100 Besök/dag,,, inte så illa, själv om jag inte har tjänat något på min sida, men det kansje kommer.

mvh